KÄYTTÖVESIJÄRJESTELMÄT

Laadukas ja toimiva käyttövesijärjestelmä on hyvän asumisen perus edellytys. Putkiasennus Arvonen asentaa käyttövesijärjestelmät uudisrakennuksiin teen myös  saneeraaukset, huollot ja korjaukset olemassa olevissa kohteissa koko Pirkanmaan alueella.

KÄYTTÖVESIJÄRJESTELMÄT UUSIIN KOHTEISIIN

Rakentamassa taloa tai uutta toimitilaa yrityksellesi? Putkiasennus Arvonen asentaa kaikenlaisiin uudiskohteisiin laadukkaat ja varmatoimiset käyttövesijärjestelmät. Käytän asennustöissä tunnettujen valmistajien laadukkaita putkia, liitoskappaleita, läpivientiosia ja muita tarvikkeita, joten asennustyöni on laadukasta ja luotettavaa.

KÄYTTÖVESIJÄRJESTELMÄN HUOLTO, KORJAUS JA UUSIMINEN

Käyttövettä - siis juoma- ja pesuvettä - kuljettava järjestelmä on veden laadun takaamiseksi syytä huollattaa tai uusia heti tarpeen tullen. Huonokuntoinen käyttövesijärjestelmä on riski kiinteistölle mm. erilaisten vuotojen muodossa - vesivahingon korjauskustannukset voivat olla merkittävät pelkän käyttövesijärjestelmän uusimiseen verrattuna.

ILMASTOINTITYÖT

Panosta sisäilman laatuun Putkiasennus Arvonen tarjoaa kotisi tai toimitilasi ilmastointityöt aina asennuksesta huolto- ja korjaustehtäviin. hyvin toimiva ilmastointi ei pelkästään vaikuta hengitysilman laatuun, vaan se ehkäisee omalta  osaltaan myös kosteusongelmien ja homevaurioiden syntymistä.

ILMASTOINTIJÄRJESTELMÄT UUDISKOHTEISIIN

Oikein mitoitettu ja asennettu ilmastointijärjestelmä varmistaa osaltaan asumisen ja olemisen mukavuuden kaikkina vuodenaikoina. Minulta saat ilmastointityöt ja -asennukset joko omana palvelunaan tai kokonaispakettina lämmitysjärjestelmän ja käyttövesijärjestelmän kanssa samaan aikaan asennettuina.

ILMASTOINTIHUOLLOLLA PARANNAT SISÄILMAN LAATUA

Koska olet viimeksi huollattanut kotisi tai toimitilasi ilmastointijärjestelmän? Tiesitkö, että toimiva ilmastointi on myös kiinteistön energiatehokkuuden kannalta keskeisen tärkeä asia. Lisäksi ilmastointikanavien puhdistuksella parannetaan sisäilman laatua, mikä vaikuttaa suoraan tiloissa asuvien tai työskentelevien viihtyvyyteen.

LÄMMITYSJÄRJESTELMÄT

MEILTÄ LÄMMITYSJÄRJESTELMÄT JOKA LÄHTÖÖN

Yrityksemme asentaa ammattitaidolla erilaisia lämmitysjärjestelmiä niin uusiin kuin jo olemassa oleviin kohteisiin. mm  maalämpöpumpumppujen  ilmalämpöpumppujen ja ilma-vesilämpöpumppujen asennukset.

LÄMMITYSJÄRJESTELMIEN HUOLTO, KORJAUS JA UUSIMINEN

Epäiletkö kotisi tai toimitilasi lämmitysjärjestelmässä olevan vikaa? Tai koska järjestelmä on viimeksi huollatettu? Ota yhteyttä yritykseemme kun huomaat viat tai haluat varmistua lämmityksen toimivuudesta - meiltä saat ajantasaiset ja luotettavat työt tarpeeseesi. Mikäli pohdit lämmitysjärjestelmäsi uusimista pyydä tarjous niin laitetaan lämmitys kuntoon kustannustehokkaasti.

Vuotaako Putki? Tarvitsetko pesukoneen asennusta tai apua muissa kodin putkitöissä?

Älä epäröi ottaa yhteyttä olipa kyse sitten pienemmästä tarpeesta tai isommasta urakasta?

> Astianpesukoneen asennukset

> Pyykinpesukoneen Asennukset

> Viemärin avaukset

> Vuotojen korjaukset

> Vesikalusteiden asennukset

> Kodin putkityöt